"Jag var med seminarium där du deltagit i Växjö 6 mars. Ditt arbete är underbart! Hoppas att det föds fler Kajsor i hela världen. Jag skrev om ert
aktivitet i en kort japansk tidningsartikel."

 

Yoko, Japan

"Du gjorde stor konst när du avslutade vår konferens. Den var viktig för oss och våra kunder. Du e bra, och sätter avtryck."


Erik Winqvist

"Hej Kajsa
Jag har läst din bok och fick din mail adress via UR. Vill maila dig för
att ge dig positiv feedback.

 

Vilken intressant bok du har skrivit! Både intressant och lärorik. Jag hoppas verkligen att många läser den och tar till sig av era erfarenheter."

 

Lena Söderström

Director Business Development
Fresenius Kabi AB

"Hej!

Tack för en underbar föreläsning här i Göteborg den 30 aug.
Vi fick mycket inspiration och det är flera förskolor i mitt område som vill veta när du är i närheten så att de kan anmäla sig till denna."

 

Ulrika Johansson
Vik.rektor förskolan

"Jag vill börja med att tacka för det intressanta och lärorika besöket jag gjorde hos er när jag var jämställdhetsminister.

 

Jag tycker att den verksamhet som ni gör är viktig. Att få växa upp i en miljö som prioriterar jämställdhet gör att det blir en naturlig del av livet. Om vi någonsin skall nå till ett samhälle där kvinnor och män har lika möjligheter och förutsättningar i livet måste vi börja med jämställdhets- perspektivet redan i verksamheten i skolan och förskolan.

 

Därför tycker jag att er ingång i jämställdhetsarbetet är mycket intressant. Jag önskar er all framgång i ert viktiga arbete och ett lycka till!"

 

Ulrica Messing

"Hej Kajsa,
Jag hörde din föreläsning vid Svenska Kommunförbundets Arbetsgivarforum
och tyckte det du pratade om var mycket spännande och intressant.


Vi i Ale håller nu på att fundera över hur ett jämställdhetsarbete i förskolorna
skulle kunna fungera och byggas upp. Tänkte fråga dig om du har något
material som man skulle kunna få ta del av och jag undrar också hur mycket
du tar för att komma ner till Ale kommun för att föreläsa en förmiddag?"

 

Linda Fritzén

Chef personalenheten

"Hej Kajsa och varmt tack för senast! Det kändes såå bra och vi är också jättenöjda. Nu är det bara att "kavla upp ärmarna" och gå vidare. Det har varit ett jättebra reportage i Folket som jag ska skicka till dig! Sköt om dig - vi hörs!"


Anita 

"Hejsan Kajsa, Jag vill tacka dig för den oerhört intressanta föreläsningen du hade. Jag har sett på TV, läst och hört massor om era dagis och är superglad för att jag fick chansen att lyssna på dig.

 

Jag jobbar som sagt inom scoutrörelsen och detta område engagerar mig oerhört. Jag kommer att ta med mig det du sa idag och använda det i mitt arbete med ledare, kårer och scouter. Vi har flera nätverk som på olika sätt jobbar med att stärka unga kvinnor och sprida information och inspiration kring lika möjligheter.

 

Jag ska kolla om det finns möjlighet att bjuda in dig, kanske kan vi ha öppna träffar eller så skulle vi kunna använda det här som "heja-på-möte" för oss som håller på.


Tack igen, bra jobbat och hejaheja!"

 

Frida Ohlsson, Utvecklingskonsulent
Svenska Scoutförbundet

"Tack Kajsa för två roliga och upplysande dagar med dig!"

 

Angela Madsèn Jonsson Utvecklingssekreterare

Jönköpings kommun